Avon Pochod proti rakovině prsu

Avon Pochod proti rakovině prsu

První Avon Pochod se uskutečnil v roce 2001. Od té doby se stal pravidelnou akcí, která pomáhá zachraňovat životy žen po celé České republice. Další Avon pochod se uskuteční 11.6.2016, připoj se i ty!

AVON tužky na oči

AVON tužky na oči

Tužky na oči AVON zakoupíte v AVON centru v Milevsku nebo našem internetovém obchodě či e-katalogu.

Lak na nehty s gelovým efektem

Lak na nehty s gelovým efektem

Vaše nehty budou zářit leskem jakoby jste právě opustila profesionální salón. Vyhladí a srovná povrch a již první vrstva propůjčí nehtům zářivě sytou barvu. Zkušenosti zákaznic dokazují, že tento lak má v porovnání s běžnými nesrovnatelně větší výdrž. Před nanesením se doporučuje nehty důkladně...

KOSMETIKA AVON

KOSMETIKA AVON

- slevy až 30% na kosmetiku
- přivýdělek ??? zábava ??? sleva pro osobní potřebu ??? - to je čistě, jen na Vás

Avon proti rakovině

Avon proti rakovině

Společně s Avonem podpořte boj proti rakovině prsu. AVON proti rakovině je projekt, jež prostřednictvím prodeje speciálních produktů s růžovou stužkou bez nároku na provizi získává finanční prostředky, které pak pomáhají při prevenci i boji s touto zákeřnou nemocí.


Denní zpevňující tělové mléko Lipo 24 a Noční regenerační tělové mléko Lipo 24

BOJUJTE PROTI CELULITIDĚ v každou denní dobu.
Denní redukce celulitidy. Noční stimulace mikrocirkulace. V jednom balení. Tato jedinečná dvojí péče svým složením uspokojuje odlišné potřeby pokožky během dne a v průběhu noci, čímž dosahuje maximálních výsledků. Pokožka je pevnější a vyhlazenější.

Během dne:
? potřebujete energii pro veškerou aktivitu
? vaše tělo získává energii z kalorií obsažených v jídle
? nadbytečná energie je v těle uložena ve formě tuku

Denní zpevňující tělové mléko Lipo 24
? podporuje buněčný metabolismus a intenzivní spalování tuků
? redukuje viditelnost celulitidy
? navrací pokožce pevnost a odolnost

V noci:
? tělo začíná využívat tuky nahromaděné během dne
? tělo se regeneruje a připravuje na nový den.

Noční regenerační tělové mléko LIPO 24

? podporuje mikrocirkulaci, čímž velmi účinně bojuje proti celulitidě
? omezuje opětovné ukládání tukových zásob
? napomáhá posilovat a zpevňovat mezibuněčná spojení, takže celulitida je méně viditelná

Denní zpevňující tělové mléko Lipo 24.
POUŽITÍ: Ráno vmasírujte do oblastí náchylných k celulitidě.

Účinné složky - GLYCOLIC ACID - alfa hydroxykyselina (cukrová třtina, nezralé ovoce), malá molekula, snadno proniká do pokožky, vyhlazující, olupující, bělící účinek, v koncentraci 2 ? 10% zvyšuje hydrataci pleti, stimuluje fibroblasty k tvorbě kolagenu; PHYTOL - stavební prvek chlorofylu a vitaminu K, aktivně zachycuje retinoidy - působí jako vitamin A, omezuje pigmentaci pokožky a působí na obnovu vrchní vrstvy pokožky; SQUALANE - změkčovadlo, zjemňuje, posiluje lipidovou bariéru pleti, snižuje TEWL, usnadňuje vstřebávání jiných přísad; MENTHOL - směs získaná z mátového oleje, propůjčuje pocit svěžesti, chladí a zklidňuje; BUTEA FRONDOSA FLOWER EXTRACT - Butea je rostlina rostoucí v Thajsku, široce užívána jako tonikum mládí. Západnímu světu je téměř neznámá. Hlíznaté kořeny butey obsahují flavonoidy a flavonoidní glykosidy; EPIGALLOCATECHIN GALLATE - výtažky ze zeleného čaje [EGCG], které díky zvyšování hladiny oxidace tuků a díky termogenezi, také vedou k redukci tukových zásob, využívá se i v potravinových doplňcích zvaných ?spalovače tuků?, má antioxidační a adstringentní účinky, tonizuje, zklidňuje, zlepšuje mikrocirkulaci krve; BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER - bambucké máslo, velmi podobné kožním lipidům (tukům), posiluje ochranný hydrolipidový plášť, zabraňuje úniku tekutin, má ošetřující a tišící vlastnosti (je také přírodním slunečním filtrem); XYMENYNIC ACID- Xymeninová kyselina ze semen santalu bílého (Santalum album), zlepšuje mikrocirkulaci a reguluje vylučování mazu; CELOSIA CRISTATA EXTRACT - nevadlec hřebenitý; CRATAEGUS MONOGINA FRUIT EXTRACT - výtažky z plodů hlohu; PRUNELLA VULGARIS FLOWER/LEAF/ STEM EXTRACT ? Černohlávek obecný, Obsahuje třísloviny, hořčiny, pryskyřice, silice, olejnaté substance, kaučuk a látku zvyšující srážlivost krve, ve formě koupele utišuje bolesti svalů a kloubů, na hojení ran se užívá jemně mletý prášek z usušené drogy, podporuje hojení ran, čistí, desinfikuje; COFFEA ARABICA EXTRACT ? výtažky z arabského kávovníku, stimulační účinky; ILEX PARAGUARIENSIS EXTRACT? výtažky z cesmíny paraguayské; PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 ? vyhlazuje pokožku (výzkum ukázal, že je více efektivní než retinol nebo vitamín C v produktech péče o pleť)

Noční regenerační tělové mléko Lipo 24.
POUŽITÍ: Večer vmasírujte do oblastí náchylných k tvorbě celulitidy.

UPOZORNĚNÍ: Pro správný účinek používejte oba přípravky. Vyhněte se kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s poraněnou či podrážděnou pokožkou. Výrobek obsahuje ovocné kyseliny (AHA), které mohou zvýšit citlivost pleti na sluneční záření. Používejte proto opalovací krém a omezte vystavení pleti slunečnímu záření během používání výrobku a alespoň týden poté. Účinné složky - GLYCOLIC ACID - alfa hydroxykyselina (cukrová třtina, nezralé ovoce), malá molekula, snadno proniká do pokožky, vyhlazující, olupující, bělící účinek, v koncentraci 2 ? 10% zvyšuje hydrataci pleti, stimuluje fibroblasty k tvorbě kolagenu; PHYTOL - stavební prvek chlorofylu a vitaminu K, aktivně zachycuje retinoidy - působí jako vitamin A, omezuje pigmentaci pokožky a působí na obnovu vrchní vrstvy pokožky; BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER - bambucké máslo, velmi podobné kožním lipidům (tukům), posiluje ochranný hydrolipidový plášť, zabraňuje úniku tekutin, má ošetřující a tišící vlastnosti (je také přírodním slunečním filtrem); MENTHOL - směs získaná z mátového oleje, propůjčuje pocit svěžesti, chladí a zklidňuje; BUTEA FRONDOSA FLOWER EXTRACT- indický strom s vějířovitými listy; XYMENYNIC ACID - Xymeninová kyselina ze semen santalu bílého (Santalum album), zlepšuje mikrocirkulaci a reguluje vylučování mazu; CELOSIA CRISTATA EXTRACT - nevadlec hřebenitý; CRATAEGUS MONOGINA FRUIT EXTRACT - výtažky z plodů hlohu; DAUCUS CAROTA EXTRACT ? výtažek z mrkve, obsahuje betakaroten, vitamin B1, B2 a pektiny, podporuje zdravý vzhled pleti, chrání proti slunečnímu záření, mírní podráždění, zjemňuje a vyhlazuje pleť; PRUNELLA VULGARIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT- EXTRACT ? Černohlávek obecný, Obsahuje třísloviny, hořčiny, pryskyřice, silice, olejnaté substance, kaučuk a látku zvyšující srážlivost krve, ve formě koupele utišuje bolesti svalů a kloubů, na hojení ran se užívá jemně mletý prášek z usušené drogy, podporuje hojení ran, čistí, desinfikuje; COFFEA ARABICA EXTRACT ? výtažky z arabského kávovníku, stimulační účinky; ILEX PARAGUARIENSIS EXTRACT ? výtažky z cesmíny paraguajské PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 ? vyhlazuje pokožku (výzkum ukázal, že je více efektivní než retinol nebo vitamín C v produktech péče o pleť); GLYCINE MAX (SOYBEAN) SYMBIOSOME EXTRACT ? sójové proteiny, ošetřují, vyživují, regenerují; FOENICULUM VULGARE (FENNEL) SEED EXTRACT - výtažek z fenyklu, má osvěžující a hluboko čistící vlastnosti; YEAST EXTRACT- výtažek z ovsa, chrání pokožku před vysoušením a udržuje ji jemnou a hebkou; LACTOFERRIN - spolupodílí se na vytváření obranyschopnosti organismu; PHOSPHOLIPIDS ? Fosfolipidy, tvoří podstatnou část hmoty buněčných membrán, nedostatek v potravě je příčinou snížené duševní výkonnosti, únavy a depresí. Nedostatek v tělových buňkách se projevuje zhoršeným zásobováním buněk živinami zpomalením odvodu zplodin látkové výměny.


Co je příčinou celulitidy

Celulitida vzniká v důsledku hromadění tukové tkáně a v důsledku stárnutí podkožního vaziva. Ke zmnožení tukových buněk dochází zejména působením ženských pohlavních hormonů. Je za to zodpovědný převážně hormon estrogen, který má též schopnost zvláčňovat a změkčovat vazivo.

Tukové buňky se proto mohou bez zábran rozšiřovat. Vznik celulitidy podporuje také uspořádání podkožního vaziva, které je odlišné u žen a u mužů. Pevné provazce vaziva v podkoží žen probíhají souběžně a všechny kolmo k povrchu kůže. Mezi sebou uzavírají shluky tukových buněk tvořící jednotlivé lalůčky. Pokud tukové buňky zbytní, cestou nejmenšího odporu se vytlačují vzhůru směrem k povrchu kůže a podmiňují vznik drobných bouliček a vyvýšenin na kůži. Úpon jednotlivých vazivových provazců naopak zapříčiňuje drobné dolíčky.

U mužů je vazivo uspořádáno do propletené sítě. Při zbytnění tukových lalůčků dojde k roztažení sítě do stran a povrch kůže zůstává hladký. První známky ženské celulitidy se mohou objevit při užívání hormonální antikoncepce, při počínající nadváze i v těhotenství. Dříve nebo později postihne přes osmdesát procent žen. Častěji jsou postiženy ženy obézní, ale nevyhýbá se ani štíhlým a mladým dívkám.

Příznaky celulitidy

Celulitidou, jak již bylo uvedeno, se označuje typ určitého zvrásnění kůže se vznikem dolíčků a hrbolků.

Nejdříve je patrná na zadních stranách stehen. Teprve později se projevuje i na vnitřních stranách stehen, po stranách trupu, v oblasti břicha, na hýždích i na zadní straně paží. V extrémním případě se může takto změnit celý povrch kůže.

Podle stupně postižení se rozlišují 4 stádia celulitidy.
1. stádium ? příznaky ?pomerančové kůže? jsou patrné pouze při tlaku na kůži. Například při ?štípacím? testu, kdy se vytvoří stiskem mezi dvěma prsty nebo tlakem dlaní proti sobě kožní řasa.
2. stádium ? se projevuje nerovnostmi kůže, které jsou viditelné nejen při ?štípacím testu? , ale i při napnutí svalů, sezení na tvrdé podložce nebo jsou viditelné při ostrém bočním osvětlení.
3. stádium ? nerovnosti jsou viditelné vždy, bez ohledu na stání, sezení, osvětlení.
4. stádium ? hrubé nerovnosti kožního povrchu , které mohou být komplikovány otoky, monstrózním zvětšením tukové tkáně i bolestivostí.

CELULITIDA A LYMFATICKÝ SYSTÉM
Celulitida je spojená úzce i s lymfatickým systémem. V tuku se přeměňují a ukládají i mnohé škodlivé látky, které tělo není běžně schopno vyloučit. Poruchy lymfatického systému tak mohou ke vzniku celulitidy také výrazně přispět. Naopak zase shluky zbytnělých tukových buněk tlačí na okolní tkáň a omezují i průtok lymfy a její cirkulaci v těle. Vznikají tak následně otoky, které celou situaci ještě dále zhoršují. Krevní oběh a lymfatický systém jsou dva systémy, které v těle existují vedle sebe. Zatímco krevní oběh má zajištěnu cirkulaci krve pomocí srdce (což jsou vlastně dvě pumpy zařazené za sebou), lymfatický systém žádnou takovou pohonnou jednotku nemá. Co to vlastně lymfatický systém je a s čím souvisí? Nejmenším stavebním kamenem organismu je buňka. Ta pro svoji správnou funkci a udržení při životě potřebuje přísun kyslíku a živin a naopak odsun kysličníku uhličitého a dalších zplodin metabolického procesu. Prostor mezi jednotlivými buňkami je vyplněn mezibuněčnou kapalinou, která těmto funkcím napomáhá.

Napřed si uveďme několik pojmů:
Lymfa - mezibuněčná kapalina, do které se z krevních vlásečnic vylučují živiny a kyslík a do které se z buněk vylučuje kysličník uhličitý a odpad, který je z mezibuněčného prostoru odváděn lymfatickými vlásečnicemi do mízních uzlin.
Lymfatický systém - je součástí oběhové soustavy. Skládá se z rozsáhlé sítě lymfatických cév, množství lymfatických uzlin a lymfatických orgánů. Lymfatický systém odvádí přebytečnou tekutinu z tkání a zajišťuje obranné mechanismy pro tělo. Tvoří jej, mimo jiné, síť velmi tenkých lymfatických kapilár, které začínají v mezibuněčných prostorech většiny tkání, dále pak navazují na mízní cévy. Součástí lymfatického systému jsou i lymfatické uzliny, které mají funkci filtrů. Lymfa, která přes ně prochází je před vstupem do krevního řečiště filtrována. Lymfatickým systémem jsou odváděny z organizmu odpadní látky, toxiny a také nadbytečná voda. Lymfatický systém je více méně poháněn svalstvem. Při každém pohybu se svaly natahují a smršťují. Při tom vyvíjejí na lymfatické cévy tlak. Tím dochází k nasátí tkáňové tekutiny se zplodinami metabolismu a k jejich transportu do filtračních orgánů. Je tedy zřejmé, že malá svalová aktivita má na cirkulaci lymfy neblahý vliv. Malá svalová aktivita je spojena se sedavým zaměstnáním.

Proto je obzvláště důležité pro lidi s tím druhem zaměstnání vyvíjet nejrůznější aktivity, mezi které patří pravidelné procházky a nějaký druh rekreačního sportu. Správná cirkulace lymfy má totiž např. vliv na:
- odbourávání podkožního tuku
- celulitidu
- pročistění lymfatického systému a zvýšení imunity
- vyplavování toxinů, což zlepšuje svalovou činnost a regeneruje svaly
- odstraňování únavy
- odstraňování otoků nohou

Ke zlepšení cirkulace lymfy je možno použít také lymfatickou masáž.
Ruční lymfatickou masáž charakterizují ji velmi jemné doteky a lehký tlak na celé tělo podél lymfatického systému. Je to tedy velmi lehká masáž s přesně daným tlakem, kterým dochází k posouvání lymfy směrem k uzlinám, kde je filtrována a pročištěna. Zde velmi záleží na zkušenosti toho, kdo takovou masáž provádí. Má i další účinek. Aktivací lymfy a krevního oběhu, lépe se prokysličuje celý organismus.



OBSAH 2X100ml ...

Hodnotit výrobek : (teď 2,93 / 5) 612 hlasů
  • 2,93/5(612) Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objednací číslo Avon: 3655800 Vyhledat v E-shopu
 

Přidejte se k nám!