Avon Pochod proti rakovině prsu

Avon Pochod proti rakovině prsu

První Avon Pochod se uskutečnil v roce 2001. Od té doby se stal pravidelnou akcí, která pomáhá zachraňovat životy žen po celé České republice. Další Avon pochod se uskuteční 11.6.2016, připoj se i ty!

AVON tužky na oči

AVON tužky na oči

Tužky na oči AVON zakoupíte v AVON centru v Milevsku nebo našem internetovém obchodě či e-katalogu.

Lak na nehty s gelovým efektem

Lak na nehty s gelovým efektem

Vaše nehty budou zářit leskem jakoby jste právě opustila profesionální salón. Vyhladí a srovná povrch a již první vrstva propůjčí nehtům zářivě sytou barvu. Zkušenosti zákaznic dokazují, že tento lak má v porovnání s běžnými nesrovnatelně větší výdrž. Před nanesením se doporučuje nehty důkladně...

KOSMETIKA AVON

KOSMETIKA AVON

- slevy až 30% na kosmetiku
- přivýdělek ??? zábava ??? sleva pro osobní potřebu ??? - to je čistě, jen na Vás

Avon proti rakovině

Avon proti rakovině

Společně s Avonem podpořte boj proti rakovině prsu. AVON proti rakovině je projekt, jež prostřednictvím prodeje speciálních produktů s růžovou stužkou bez nároku na provizi získává finanční prostředky, které pak pomáhají při prevenci i boji s touto zákeřnou nemocí.


AVON - Modelační gel proti celulitidě

Je určen všem ženám, které chtějí aktivně pečovat o pokožku v místech nejčastějšího výskytu celulitidy ? stehna, boky hýždě, břicho, paže, ať už celulitidu mají, nebo jí chtějí předejít. Pomáhá znovu získat a udržet si štíhlejší a hladší siluetu.

Celulitida postihuje především mladé ženy a dívky. Typickými příznaky je zbytnění podkožní tukové tkáně a nerovný povrch pokožky, připomínající pomerančovou kůru - odtud název pomerančová kůže. Dochází ke zpomalení mikrocirkulace, zhoršuje se odvod odpadních látek, lymfatická tekutina neproudí tak jak by měla a dochází k otoku tkáně.

Zjištění celulitidy ? v postižených partiích jsou viditelné menší či větší hrbolky a dolíčky, které se zvýrazní, když kůži uchopíme mezi prsty a jemně stlačíme.

Účinky ? Přípravek se speciálním složením, rychle proniká do pokožky, pomáhá omezovat výskyt pomerančové kůže, zlepšuje kontury těla, vyhlazuje, zpevňuje a tonizuje kůži v partiích postižených celulitidou. Díky technologii BURN & BLOCK urychluje spalování tuků, zaručuje zlepšení periferního krevního oběhu, ?rozhýbání lymfy? a tím i odvod nadbytečné tekutiny spolu s odpadními látkami z postižených partií. Dále má hydratační účinek, zvyšuje pevnost a pružnost pokožky. Je dermatologicky testován a je hypoalergenní, čili vhodný i pro citlivou pokožku.

Doporučené používání výrobku: 2x denně na očištěnou pokožku, nejlépe po předchozím prokrvení - použití peelingu, střídavá sprcha, masáž. Přípravek nepoužíváme na jakkoli podrážděnou, poraněnou a narušenou pokožku např. ekzémy, spálení sluncem, těsně po depilaci?.) Samozřejmě můžeme podpořit terapii i vhodným cvičením, zaměřeným zejména na dolní končetiny - běh, chůze, stepper, rotoped apod. Gel můžeme používat také před cvičením, během kterého se účinek dokonale rozvine. Protože po cvičení dojde k jeho odstranění osprchováním, naneseme jej znovu. Pokud je celulitida výrazná a chceme dosáhnout co nejrychlejšího zlepšení stavu, zařadíme i vhodnou úpravu jídelníčku. Velmi důležitý je dostatečný pitný režim!!! (neslazené vody, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, bylinkové a ovocné čaje). Vyhýbat bychom se měli kávě, alkoholu, sladkým a smaženým pokrmům. Detoxikaci můžeme podpořit občasnou návštěvou sauny.

Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat ? již po 2 týdnech používání 2x denně se výskyt celulitidy sníží až o 40%. Při pravidelném používání jsou účinky opravdu znatelné - během pouhých 4 týdnů se povrch pokožky viditelně vyrovná a napne, výskyt celulitidy se sníží až o 60% a díky redukci tukové tkáně a zmírnění otoku dojde k výraznému úbytku v objemu (až o 3,8 cm!).

Hlavní složky - především rostlinné výtažky:
výtažek z hlohu ? výrazně zrychluje odbourávání tuku
Myrta ? zlepšuje zásobování buněk kyslíkem a zvyšuje jeho využití
Gingko biloba (jinan dvoulaločný) ? zlepšuje mikrocirkulaci krve v krevních vlásečnicích, zlepšuje elasticitu a tonus pokožky
Ženšen ? známý z čínské medicíny, revitalizuje, stimuluje, regeneruje, ale také redukuje otoky
Čínské byliny ? chaihau (prorostlík srpovitý) + perilla (perila) ? podporují odbourávání tuků
Břečťan ? zlepšuje prokrvení a má protizánětlivé účinky
Sléz? adstringentní a protizánětlivé účinky

Další složky:
Menthol ? chladí
Fytol ? působí podobně jako vit. A, urychluje obnovu buněk vrchní vrstvy pokožky
karnitin a kofein ? společně aktivují buněčný metabolismus, redukují tukové zásoby, zlepšují vitalitu a vyhlazují kožní povrch

OBSAH 150 ml ...

Hodnotit výrobek : (teď 3,05 / 5) 514 hlasů
  • 3,05/5(514) Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objednací číslo Avon: 29207 Vyhledat v E-shopu


Další produkty z kategorie: Péče o tělo

Pěna do koupele

Pěna do koupele AVON .... Opravdové potěšení je koupel plná pěny!

Avon má několik druhů pěn do koupele, které se neustále obměňují.

Například:
Pěna do koupele s vůní čokolády a pomeranče
Pěna do koupele s vůní granátového jakblka a pivoňky
Pěna do koupele s vůní bylin
Pěna ...

Sprchový gel

Sprchový gel Senses AVON - sprchové gely v balení 750ml, 500ml nebo 250ml....

Velké množství vůní .... Sprchové gely jsou buď klasické nebo krémové s příjemnou vůní ...

Možné vůně:
Sprchový gel Heaven Harmony
Sprchový gel Indulging
Sprchový gel Andalusian Bliss
Sprchový ...
 
 

Přidejte se k nám!