Avon Pochod proti rakovině prsu

Avon Pochod proti rakovině prsu

První Avon Pochod se uskutečnil v roce 2001. Od té doby se stal pravidelnou akcí, která pomáhá zachraňovat životy žen po celé České republice. Další Avon pochod se uskuteční 11.6.2016, připoj se i ty!

AVON tužky na oči

AVON tužky na oči

Tužky na oči AVON zakoupíte v AVON centru v Milevsku nebo našem internetovém obchodě či e-katalogu.

Lak na nehty s gelovým efektem

Lak na nehty s gelovým efektem

Vaše nehty budou zářit leskem jakoby jste právě opustila profesionální salón. Vyhladí a srovná povrch a již první vrstva propůjčí nehtům zářivě sytou barvu. Zkušenosti zákaznic dokazují, že tento lak má v porovnání s běžnými nesrovnatelně větší výdrž. Před nanesením se doporučuje nehty důkladně...

KOSMETIKA AVON

KOSMETIKA AVON

- slevy až 30% na kosmetiku
- přivýdělek ??? zábava ??? sleva pro osobní potřebu ??? - to je čistě, jen na Vás

Avon proti rakovině

Avon proti rakovině

Společně s Avonem podpořte boj proti rakovině prsu. AVON proti rakovině je projekt, jež prostřednictvím prodeje speciálních produktů s růžovou stužkou bez nároku na provizi získává finanční prostředky, které pak pomáhají při prevenci i boji s touto zákeřnou nemocí.


Obnovovací sérum ANEW Reversalist

Zbrusu nova linie luxusnich pleťovych připravků s modernim designem a převratnym složenim nahrazuje řadu vyrobků Anew Alternative. Je určena pro ošetřeni pleti s mirnymi přiznaky starnuti, ktere se objevuji nejčastěji ve věku okolo 35 let.

Přirozeny obnovovaci proces pleti se s přibyvajicim věkem zpomaluje. Mikroskopicka poškozeni pleti vedou ke vzniku vrasek a ztratě pevnosti.

Představujeme novou linii ANEW REVERSALIST ? prvni intenzivni peči s technologii Activinol, ktera viditelně redukuje mikroskopicka poškozeni pleti a projevy starnuti. Vyrobky v teto linii jsou vytvořeny na zakladě technologie Activinol, inspirovane objevem activinu ? jednoho z hlavnich obnovovacich peptidů, ktery se nachazi v lidskem těle. Převratne složeni připravků zvyšuje produkci activinu, ktery stimuluje přirozeny obnovovaci proces pleti, obnovuje a omlazuje pleť.

Obnovovací sérum Anew Reversalist Přelom v boji proti stárnutí pleti
Diky obsahu technologie Activinol serum pleť obnovuje na pohled i na dotek a doda ji hedvábně jemnou texturu. Složeni aktivuje přirozeny proces obnovy pleti a pomáhá redukovat tvorbu vrásek.
- ergonomicky design
- prakticka pumpička

Použití:

Každe rano a večer naneste na vyčištěnou pleť obličeje a krku. Nasledně můžete použit vaš oblibeny krem Anew. Pokud po naneseni připravku pocitite paleni, vyčkejte po vyčištěni pleti 15 minut, a pote aplikujte, nebo použivejte meně často a/nebo menši množstvi připravku, dokud si pleť nezvykne. Před připadnym nanesenim make-upu nechte připravek zcela vstřebat. Vyhněte se kontaktu s očima.

obsah 30ml ...

Hodnotit výrobek : (teď 3,12 / 5) 594 hlasů
  • 3,12/5(594) Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objednací číslo Avon: 40691 Vyhledat v E-shopu


Další produkty z kategorie: Avon ANEW

 

Přidejte se k nám!