Avon Pochod proti rakovině prsu

Avon Pochod proti rakovině prsu

První Avon Pochod se uskutečnil v roce 2001. Od té doby se stal pravidelnou akcí, která pomáhá zachraňovat životy žen po celé České republice. Další Avon pochod se uskuteční 11.6.2016, připoj se i ty!

AVON tužky na oči

AVON tužky na oči

Tužky na oči AVON zakoupíte v AVON centru v Milevsku nebo našem internetovém obchodě či e-katalogu.

Lak na nehty s gelovým efektem

Lak na nehty s gelovým efektem

Vaše nehty budou zářit leskem jakoby jste právě opustila profesionální salón. Vyhladí a srovná povrch a již první vrstva propůjčí nehtům zářivě sytou barvu. Zkušenosti zákaznic dokazují, že tento lak má v porovnání s běžnými nesrovnatelně větší výdrž. Před nanesením se doporučuje nehty důkladně...

KOSMETIKA AVON

KOSMETIKA AVON

- slevy až 30% na kosmetiku
- přivýdělek ??? zábava ??? sleva pro osobní potřebu ??? - to je čistě, jen na Vás

Avon proti rakovině

Avon proti rakovině

Společně s Avonem podpořte boj proti rakovině prsu. AVON proti rakovině je projekt, jež prostřednictvím prodeje speciálních produktů s růžovou stužkou bez nároku na provizi získává finanční prostředky, které pak pomáhají při prevenci i boji s touto zákeřnou nemocí.


OK Gama+ (115ml)

OK Gama+ (115ml), doplněk stravy - směs upravených olejů živočišného a rostlinného původu s blahodárnými a revitalizujícími účinky určený k harmonizaci cévního a pohybového systému. OK Gama+ svým jedinečným působením zvyšuje účinnost výrobku OK Beta+. Unikátní a vysoce čisté ingredience zaručují PREMIUM kvalitu a zároveň Vaši spokojenost s výrobkem OK Gama+.

A co pro Vás může udělat?

PODPORA A POSÍLENÍ SYSTÉMU SRDCE A CÉV:

Unikátní vazba organického křemíku (Si) a jeho vzácná kombinace s ostatními ingrediencemi výrobku OK Gama+ je nezbytná pro zajištění pevnosti a integrity vnitřní výstelky všech cév. Stimuluje cirkulaci krve, obsahuje životně důležité v tucích rozpustné vitamíny a zabrání vyplavování vápníku z Vašeho organismu. OK Gama+, díky vysokému obsahu a čistotě omega-3 nenasycených mastných kyselin, příznivě ovlivní stav a funkci srdce a cév - napomůže udržet žádoucí hladinu cholesterolu, podpoří normální krevní tlak. Navíc pomůže celkově posílit obranyschopnost Vašeho organismu.

ZPEVNĚNÍ POHYBOVÉ SOUSTAVY:

Obzvlášť pečlivě vyvážené složení výrobku OK Gama+ stimuluje regeneraci chrupavky, omezí zánětlivé stavy v kloubech a redukuje aktivitu enzymů degradujících chrupavku. Navíc také zvýší hladinu vápníku (Ca) ve Vašem těle a stimuluje jeho ukládání do kostí, což vede ke zvýšení jejich pevnosti. Aktivuje enzymy řídící regeneraci chrupavky a rovněž stimuluje tvorbu kolagenu. OK Gama+ svým jedinečným působením velmi významně zvýší účinnost výrobku OK Beta+.

KŮŽE, NEHTY, VLASY:

OK Gama+ přispěje k žádoucí pružnosti a kvalitě Vaší kůže a zároveň k pěknému vzhledu kůže, nehtů i vlasů.

OCHRANA ORGANISMU PŘED VOLNÝMI RADIKÁLY:

OK Gama+ posílí ochranu Vašeho organismu proti nebezpečným účinkům civilizačních vlivů, má antioxidační účinky - chrání organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů.

Jana Ďurčovová, reg. číslo 03-003671 ...

Hodnotit výrobek : (teď 2,94 / 5) 360 hlasů
  • 2,94/5(360) Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objednací číslo Avon: 66699 Vyhledat v E-shopu
 

Přidejte se k nám!